Herstelling van uw aanhangwagen in Antwerpen

Voor de herstelling van uw aanhangwagen bent u meer dan welkom in onze garage te Antwerpen.

Onze precisie en flexibiliteit zorgen voor de beste uitvoering, inclusief vriendelijke service. Heeft u grote kosten door een slecht onderhoud of langere hersteltijd dan verwacht? Niet als u de herstelling van uw aanhangwagen bij ons overlaat in Hoboken, te Antwerpen!

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Wat onze garage voor de herstelling van uw aanhangwagen in Antwerpen kan doen

BdB Truck Trailer Repair uit Hoboken heeft jarenlange ervaring in herstellingen en depannage. Net zoals een bus onderhoud nodig heeft. Of een een personenwagen of truck onderhoud nodig heeft. Heeft een aanhangwagen ook regelmatig nood aan een deskundig onderhoud en een herstelling. De wielen, bolkoppeling, remsysteem en het chassis slijten vaak sneller dan u denkt. Onderstaande checkpunten van een veilige aanhangwagen nemen wij in onze vrachtwagengarage bijvoorbeeld graag voor onze rekening:

  • Volledig nakijken van het remsysteem
  • Veren- en bandenspanning optimaliseren
  • Smeren van scharnieren en steunoppervlaktes
  • Checken en herstellen van de rollagers
  • Nazicht van de verlichting

Kortom, voor een herstelling of onderhoud van uw aanhangwagen gaat BdB Truck Trailer Repair in Antwerpen meteen aan de slag. Ontdek meer over onze garage en kom snel langs!

Foto van de garage

Kom langs in onze garage

Contacteer ons om de opties in de herstelling van uw aanhangwagen in Antwerpen te bespreken. Als gecertificeerd servicepunt van Rauwers staan de deuren van onze garage open voor elke klant. Vul meteen het online formulier in, stuur ons een mail via info@bdb@proximus.be of contacteer ons telefonisch via 032374505. Uw aanhangwagen is in goede handen!

%d