Onderhoud en herstelling van uw vrachtwagen

Is er een herstelling of onderhoud nodig aan uw vrachtwagen? Dan kunt u langsgaan bij BdB Truck Trailer Repair in Hoboken te Antwerpen. Wij kijken naar uw vrachtwagen en zorgen voor het nodige onderhoud. Als wij vaststellen dat er een herstelling nodig is, zullen we deze ook uitvoeren. Wacht dus niet langer en laat regelmatig eens naar uw vrachtwagen kijken, zodat u snel weer de baan op kunt.

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Kom regelmatig langs voor onderhoud aan uw vrachtwagen om problemen te voorkomen

Als u regelmatig met uw vrachtwagen op onderhoud komt, dan is in de toekomst een herstelling misschien niet eens nodig. Als er toch iets defect zou moeten zijn aan uw vrachtwagen en er een herstelling nodig is, dan zorgen wij daar uiteraard ook voor in onze vrachtwagengarage. Of het nu gaat om kapotte verlichting of een groter probleem in de motor, wij repareren het. Naast onderhoud en een herstelling van uw vrachtwagen, kunt u bij ons ook nog andere voertuigen binnenbrengen. Denk hierbij aan:

Foto van de garage

Breng uw vrachtwagen bij ons binnen

Laat ons kijken naar uw vrachtwagen en breng hem binnen voor onderhoud of een herstelling. U bent meer dan welkom in onze garage in Hoboken. Zit u nog met vragen, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via 032374505. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

%d