Depannage in Antwerpen

Onze service in depannage in Hoboken in regio Antwerpen heeft de dag van verschillende klanten gered. Dankzij onze ligging op het terrein van Depannage 2000 zijn wij dé garage bij uitstek voor het takelen van uw wagen. Zo kan uw auto worden opgehaald en meteen naar onze geëquipeerde garage in Hoboken worden gebracht. De herstelling van uw wagen? Laat die maar aan ons over!

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

De beste service in depannage in regio Antwerpen

Natuurlijk is een takelwagen inschakelen in Antwerpen vaak een stressvolle gebeurtenis. Vrachtwagengarage BdB Truck Trailer Repair, gevestigd in Hoboken, staat klaar om uw wagen op een veilige en efficiënte manier te takelen. Onze eigen takelwagen, beschikbaar in de buurt van Antwerpen, die zorgt voor depannage, is slechts de eerste stap in onze dienstverlening. Het is mogelijk om de nodige herstellingen aan uw aanhangwagen onder andere door ons te laten uitvoeren. Of de carrosserie beschadigd is of de remblokken aan vervanging toe zijn, ons bedrijf uit Hoboken zorgt ook na de depannage voor een vlotte en vriendelijke service in Antwerpen. Schakel onze dépanneur in!

Foto van de garage

Vind hier in Antwerpen de takelwagen die je nodig hebt

Onze takelwagen staat klaar voor elke klant in nood uit Antwerpen. Iedereen is welkom in de garage van BdB Truck Trailer Repair, wat er ook moet gebeuren. Onze passie voor het vak en jarenlange ervaring maken van ons professionals in depannage in de buurt van Antwerpen. Wilt u meer weten over onze service of heeft u meer interesse in het onderhoud van bussen? Ook daar kunnen we helpen. Stuur ons een mail via info@bdb@proximus.be! Het contactformulier maakt het nog eenvoudiger om ons te bereiken.

%d bloggers liken dit: