Tachograaf

Tachograaf laten ijken in Antwerpen

Een tachograaf ijken in België draagt bij tot een veilige reis in uw truck. Het toestel meet zowel de rijtijd, rijsnelheid en rijafstand als de specifieke rusttijden van de chauffeur. Wij kunnen bij BdB tacho center uit Kapellen een tachograaf in uw truck installeren. Als erkend installateur en hersteller van tachografen en begrenzer kunt u bij ons terecht voor tweejaarlijkse ijkingen of herstellingen van uw tachograaf. Onze garage is een erkend servicepunt van Rauwers. Dit betekent dat we naast het installeren, herstellen en ijken van een tachograaf ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van allerlei soorten signalisatie. Elke bus, trekker of vrachtwagen hoort dus thuis in onze garage!

Laat regelmatig uw tachograaf ijken in Antwerpen

Wilt u een tachograaf installeren of tweejaarlijks laten ijken in de buurt van Antwerpen? BdB tacho center uit Kapellen zorgt voor de plaatsing, zodat uw truck na onze service meteen terug de baan op kan. Na het installeren, wordt de tachograaf professioneel verzegeld met een installatieplaatje. De gegevens van de installateur, het kenteken van het voertuig en de bandenmaat horen thuis op dit plaatje. Ook het typeplaatje plaatsen, waar onder andere het E-nummer wordt vermeld, kan meteen in onze garage gebeuren. Uw tachograaf ijken is samen met een ijken van uw snelheidsbegrenzer enorm belangrijk. Gelukkig weten wij met onze jarenlange ervaring van aanpakken!

Neem contact met ons op voor het ijken van uw tachograaf

Bij onze werkplaats nabij de haven van Antwerpen kunt u terecht voor het ijken van uw tachograaf. Via ons online contactformulier komt u snel met ons in contact. Laat uw gegevens achter en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om uw tachograaf te installeren. Wilt u liever bellen of mailen? Het nummer 032374505 of e-mailadres info@bdb.proximus.be zijn voor u beschikbaar. Onze werkplaats uit Kapellen staat klaar voor het ijken van uw tachograaf in regio Antwerpen! Kom meer te weten over onze garage.

%d bloggers liken dit: