Begrenzer ijken

Laat uw begrenzer bij ons ijken. Het is zeer belangrijk om een snelheidsbegrenzer te hebben in uw vrachtwagen. Vanaf dat u een voertuig heeft met een maximummassa van meer dan 3,5 ton is zo’n begrenzer verplicht. Het is dan natuurlijk ook belangrijk om uw begrenzer regelmatig te ijken, zodat die optimaal blijft werken. Wij bij BdB Truck Trailer Repair in Hoboken kunnen dit voor u regelen.

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Waarom moet u uw begrenzer ijken?

Een begrenzer is samen met de tachograaf belangrijk om te laten installeren en ijken in uw vrachtwagen. De snelheidsbegrenzer zorgt dat uw wagen niet sneller kan gaan dan de maximumsnelheid die hem opgelegd is. Het ijken van uw begrenzer is belangrijk zodat deze blijft werken en op de juiste snelheden afremt. Deze taak kunt u laten uitvoeren in onze vrachtwagengarage in Hoboken te Antwerpen. Als u terwijl u uw begrenzer laat ijken, graag een volledig onderhoud van uw vrachtwagen wilt, dan kan dat ook.

Foto van de garage

Kom langs in onze garage

Moet u uw begrenzer dringend nog eens laten ijken? Dan kunt u terecht bij onze garage. Wij voeren deze en andere taken voor u uit. Neem vandaag nog contact met ons op. U kunt bellen naar het telefoonnummer 032374505. Wij helpen u zo snel mogelijk verder en vertellen u ook met plezier meer over onze garage.

%d bloggers liken dit: