Begrenzer van een vrachtwagen ijken

Het ijken van de begrenzer in uw vrachtwagen is van onmisbare waarde voor de veiligheid en naleving van wettelijke snelheidsvoorschriften. Gelukkig voeren wij bij BdB tacho center in Kapellen deze ijking uit. Een goed geijkte begrenzer garandeert dat uw vrachtwagen niet boven de toegestane snelheid uitkomt, wat essentieel is voor zowel de veiligheid op de weg als het vermijden van boetes.

✓ Servicepunt van Rauwers

✓ Nabij de haven van Antwerpen

✓ De nieuwste technologieën

Maak een afspraak om uw begrenzer bij ons te laten ijken.

Het belang van de begrenzer van uw vrachtwagen te ijken

Het ijken van de begrenzer van uw vrachtwagen is cruciaal voor de betrouwbaarheid van uw voertuig. Een correcte ijkprocedure waarborgt dat de snelheidsbegrenzer naar behoren functioneert en draagt bij aan de duurzaamheid van uw voertuig. Hiermee vermijdt u niet alleen boetes maar zorgt u ook voor een zuiniger brandstofverbruik en vermindert u slijtage op uw vrachtwagen.

Foto van de garage

Plan uw afspraak nu

Neem de stap om de begrenzer van uw vrachtwagen te laten ijken en zorg voor een optimale prestatie van uw wagenpark. Bij onze garage voor vrachtwagens bent u aan het juiste adres. Wij ijken elke soort begrenzer. Als u bovendien op zoek bent naar een retrofit, kunnen wij u ondersteunen met het upgraden en ijken van uw begrenzer. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen bij BdB tacho center.

%d