Retrofit

Retrofit is het aanpassen van uw bestaande tachograaf naar de nieuwste technologische standaarden zonder deze volledig te vervangen. Retrofitting wordt vaak toegepast om oudere tachografen te voorzien van de nieuwste functies, zoals GPS en andere slimme technologieën, die de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid verhogen. Bij BdB tacho center in Kapellen voeren wij met plezier een retrofit uit.

✓ Servicepunt van Rauwers

✓ Nabij de haven van Antwerpen

✓ De nieuwste technologieën

Maak een afspraak om uw tachograaf retrofit te maken.

Een retrofit van uw tachograaf is een slimme zet

Het uitvoeren van een retrofit op uw tachograaf is niet alleen een kostenbesparende oplossing maar zorgt ook voor compliance met de recentste wetgevingen. Een succesvolle retrofit verbetert de functionaliteit van uw tachograaf en verzekert dat u voldoet aan alle verplichtingen voor het ijken van een tachograaf. Bovendien ondersteunt een retrofitted tachograaf vaak nieuwe functies zoals een smart tacho, wat essentieel is voor een correcte registratie van rij- en rusttijden.

Foto van de garage

Maak nu uw afspraak voor een retrofit

Bent u klaar om uw tachograaf een upgrade te geven? Neem contact op met BdB tacho center en plan vandaag nog uw retrofit. Onze deskundige technici staan klaar om u een snelle en betrouwbare service te bieden. Bezoek onze vrachtwagengarage en ontdek zelf de voordelen van een moderne tachograaf. Voor meer informatie over onze diensten en expertise kunt u over ons center meer lezen op onze website. Zet de stap naar de toekomst met een retrofit van uw tachograaf.

%d