Digitale tachograaf ijken

Om te verzekeren dat uw digitale tachograaf correct de rij- en rusttijden registreert, is het noodzakelijk om regelmatig uw digitale tachograaf te ijken. Het ijken van de digitale tachograaf is een wettelijke verplichting die elke twee jaar moet gebeuren, of na reparatie of wijziging aan het voertuig. Digitale tachokalibratie zorgt ervoor dat u niet alleen voldoet aan de wetgeving, maar ook dat u betrouwbaar en accuraat kunt blijven werken. Bij BdB tacho center in Kapellen kunt u terecht voor deze professionele service.

✓ Servicepunt van Rauwers

✓ Nabij de haven van Antwerpen

✓ De nieuwste technologieën

Maak een afspraak om uw digitale tachograaf bij ons te laten ijken.

Wat is er anders aan het ijken van een digitale tachograaf?

Het proces van het ijken van een digitale tachograaf verschilt aanzienlijk van dat van een analoge tachograaf. Een digitale tachograaf gebruikt geavanceerde software en moet daarom met specifieke apparatuur worden gekalibreerd. Onze vrachtwagengarage is uitgerust met de laatste technologie. Waardoor we elke soort tachograaf kunnen ijken, inclusief de geavanceerde digitale varianten. Het voordeel van een digitale tachograaf is dat deze gedetailleerdere data biedt en manipulatie moeilijker maakt, wat bijdraagt aan een veiligere en eerlijkere transportsector. Voor de tachokalibratie van deze digitale variant, schakelt u dus best een expert zoals wij in.

Foto van de garage

Regel nu uw digitale tachokalibratie bij ons!

Wacht niet langer met het ijken van uw digitale tachograaf, zoals de 4.1 smart tachograaf en neem direct contact op met ons. Wij garanderen een snelle en efficiënte kalibratie. Bezoek onze galerij om meer te weten te komen over onze diensten en maak vandaag nog een afspraak voor uw digitale tachokalibratie. Zo blijft u zorgeloos onderweg, wetende dat uw digitale tachograaf up-to-date en volgens de wet geijkt is.

%d