Truck en trailers onderhouden of herstellen in Antwerpen

Wilt u een compleet onderhoud of veilige herstelling van uw truck of trailers in Antwerpen? Sinds 2016 behoren vrachtwagens, bussen, bestelwagens, aanhangers en opleggers tot de specialiteit van ons bedrijf in Hoboken. Het grootste deel van het gewicht rust op het trekkend voertuig. Reden te meer dus om uw truck en trailers door ons te laten controleren in Antwerpen.

βœ“ Onderhoud en herstellingen

βœ“ Gecertificeerd installateur van tachografen

βœ“ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Service voor truck en trailers in de buurt van Antwerpen

BdB Truck Trailer Repair uit Hoboken mag zichzelf een erkend servicepunt van Rauwers noemen. Dit maakt het mogelijk om niet alleen uw truck of trailer zelf te herstellen, ook het ijken van uw tachograaf en het installeren van uw signalisatiesysteem is geen probleem. Verder behoort ook depannage tot ons takenpakket.

Hebben uw trucks of trailers uit Antwerpen nood aan een onderhoud? Wij kunnen onder andere de volgende zaken voor u nakijken of herstellen in onze workshop:

  • Bandenspanning en verbindingssysteem controleren
  • Het remsysteem nakijken en uittesten
  • Olie en vloeistoffen nakijken en aanvullen
  • Herstellen van kapotte verlichting
Foto van de garage

Contacteer ons voor de beste aanpak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor trucks en trailers te Antwerpen? Onze garage in Hoboken staat klaar voor onze klanten. Neem virtueel een kijkje in onze garage of neem meteen contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 032374505 of per mail via info.bdb@proximus.be.

%d bloggers liken dit: