Truck workshop

U bent meer dan welkom in onze truck workshop. Wij staan te allen tijde voor u klaar en weten als geen ander hoe wij een truck moeten repareren. Die kennis zetten wij graag om in mensen helpen met hun truck of ander voertuig in onze workshop in Hoboken. Maak een afspraak en kom langs met uw truck en wij kijken welke diensten er van pas kunnen komen.

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Waarvoor kunt u terecht in onze truck workshop?

Als u in onze workshop langskomt met uw truck, dan gaan wij eerst kijken of uw truck onderhoudt nodig heeft. U kunt in onze werkplaats met meer dan alleen uw truck terecht. Wij zijn namelijk ook een echte vrachtwagengarage. Wij kijken naar alle voertuigen en zorgen ervoor dat ze volledig in orde zijn met de richtlijnen en rijden als nooit tevoren. Zo voeren wij ook taken uit als het ijken van uw begrenzer. Kom snel langs met uw truck in onze werkplaats in Hoboken te Antwerpen en u zult tevreden zijn van onze service.

Foto van de garage

Laat onze experts kijken naar uw voertuig

Wilt u graag dat we eens kijken naar uw truck, breng hem dan binnen in onze workshop in Hoboken. Wij zorgen er in een mum van tijd voor dat uw wagen weer straalt. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. U kunt een e-mail sturen naar info.bdb@proximus.be. De medewerkers van Bdb Truck Trailer Repair helpen u snel verder.

%d bloggers liken dit: